Brukervilkår

Sist oppdatert: 20. august 2019

Disse vilkårene regulerer bruk av iBok sine tjenester. Mer om iBok finner du på Om iBok og Personvernerklæring.

 1. Godkjenning av reglene

  For å kunne opprette en bruker hos iBok må du kunne godkjenne alle punktene i brukervilkårene.

 2. Ansvarsforhold

  iBok er ikke ansvarlig for den annonserte varen eller annonsens innhold. Ettersom iBok ikke er part i transaksjonene som foretas via annonser på våre tjenester er vi heller ikke ansvarlig for eventuelle tap eller konflikter som måtte oppstå i den forbindelse.

  Kjøp og salg av bøker går under Kjøpsloven.

 3. Annonser

  Annonsereglene regulerer hva som kan annonseres på iBok, og hvilket innhold annonsene kan ha. Reglene kan du lese her: Annonsereglene.

 4. Kriminell virksomhet

  Eksludering fra tjenesten

  Annonsører som mistenkes for å være innbefattet i kriminell virksomhet vil ekskluderes med øyeblikkelig virkning og annonsene stoppes. Persondata kan i slike tilfeller bli lagret i opp til 90 dager, for å hindre videre bruk av tjenesten eller for konflikthåndtering (les mer på personvernerklæring).

  Utlevering av annonsedata

  Ved mistanke om at iBok benyttes til kriminell virksomhet, kan opplysninger om profil og annonser bli utlevert til politiet eller andre offentlige myndigheter.

 5. Endringer/begrensinger i produkt

  iBok forbeholder seg retten til å gjøre utbedringer på tjenesten som kan medføre at vi må flytte på annonser eller lignende. iBok kan ikke garantere at annonser i sin helhet vil være å finne på din bruker lenge etter at de er utløpt.

 6. Personvernsgaranti

  Opplysningene du gir om navn, adresse og e-postadresse blir kun lagret i vår database for at vi skal kunne yte deg den tjenesten du har bedt om. Vi garanterer at vi ikke distribuerer opplysninger om personalia til andre kommersielle aktører, uten ditt samtykke. Vi garanterer også for at informasjon om ditt brukermønster ikke vil bli videreformidlet. Ønsker du å slette deg som bruker gjøres dette enkelt på innstillinger-siden etter at du har logget deg inn.

  Les mer om håndtering av personopplysninger på Personvernerklæring

 7. E-post

  Som iBok-bruker vil du kunne motta automatiske e-poster fra iBok om statusen til annonsene dine, f.eks når de løper ut og blir deaktivert.

 8. Endringer av brukervilkår

  iBok er ved visse mellomrom nødt til å gjøre endringer i betingelsene våre, for å reflektere nettsiden og Personvernerklæringen.

  Ved større endringer vil disse endringene informeres om på Min side, eller ved en e-postvarsel.