Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Har du Internet Explorer 11 må du gå over til Edge eller en annen nettleser, der IE11 har sluttet å motta oppdateringer.

Om iBok

iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte pensumbøker/fagbøker/skolebøker på nett. Vi har også et utvalg av skjønnlitteratur. iBok tar seg ikke av selve salget, men formidler kontakt mellom potensielle kjøpere og potensielle selgere. Tjenesten er gratis i bruk og reklamefinansiert.

iBok.no utvikles og driftes av studenter som jobber frivillig for at andre studenter skal få en enklere hverdag. Det er Studentmediene i Trondheim AS (som er eid av Studentersamfundet i Trondhjem og Studentsamskipnaden i Trondheim) som står bak.

Litt statistikk

  • Ca. 70% av bøkene som selges brukt på iBok.no er enten «som ny» eller «ubrukt»
  • I gjennomsnitt kan man spare over 50% på å kjøpe bøkene brukt via iBok.no
  • iBok.no har over en halv million sidevisninger rundt hver semesterstart

Bli annonsør

iBok.no ble opprettet i 2005, og har siden den gang hatt stabil vekst. Det er et velegnet sted for å nå ut til en stor og sterk kjøpergruppe. De fleste brukerne er studenter.

iBok.no har akkurat nå 120455 registrerte brukere og 95360 aktive annonser.

Kontakt oss

Du kan ta kontakt med oss ved å enten sende en melding på Facebook-siden vår eller klikke på «Kontakt oss» nederst på denne siden.

De frivillige bak iBok