Søk: 'Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant'
-
Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant
ISBN 9788241205712 , 2003 , Helge Jørgensen,m.fl.
-
Oppgavesamling til ansvarlig vertskap
ISBN 9788241205859 , 2004 , Helge Jørgensen
-
Ansvarlig og lønnsom: strategier for ansvarlige forretningsmodeller
ISBN 9788202394752 , 2013 , Sveinung Jørgensen, Lars Jacob Tynes Pedersen,m.fl.
-
Menyer for restaurant og institusjon
ISBN 9788200415114 , 1995 , Tom Helge Sørensen
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag
ISBN 9788276348675 , 2010 , 8. utgave , Frank Tolcsiner, Ulf Henning Olsson,m.fl.
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191764 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191757 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Skikk og bruk: gode råd for vertskap og gjester
ISBN 9788203228421 , 2003 , Carin Stentorp
-
Statistikk for universiteter og høgskoler
ISBN 9788215031040 , 2018 , 4. utgave , Gunnar G. Løvås
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Motivasjon for læring : teori og praksis
ISBN 9788215024899 , 2015 , 1. utgave , Einar M. Skaalvik, Sidsel Skaalvik
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Psykologi og sosiologi for fagskoleutdanningene
ISBN 9788202421342 , 2016 , 2. utgave , Kari Krüger Grasaas, Leif A. Helgesen,m.fl.
-
Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere
ISBN 9788205328136 , 2005 , Ken Heap
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258404542 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265608 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265592 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Styreboken: din guide for ansvarlig deltagelse
ISBN 9788299533102 , 1999 , Øyvind Thorsby, Hugo Abelseth
-
Lover og forskrifter for hotell- og næringsmiddelfagene
ISBN 9788200420842 , 1997 , Norway
-
Økonomiforståelse for ledere og styremedlemmer
ISBN 9788245024944 , 2019 , 1. utgave , Terje Berg
-
Sinus for ettårig forkurs; matematikk for forkurset for ingeniørutdanning og maritim høgskoleutdanning
ISBN 9788202294120 , 2009 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Lov og rett for næringslivet
ISBN 9788245042924 , 2022 , 29. utgave , Tore Bråthen, Sverre Faafeng Langfeldt,m.fl.
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Mellom mennesker og samfunn: sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene
ISBN 9788205522176 , 2019 , 3. utgave , Marianne Rugkåsa, Elisabeth Brodtkorb
-
Mellom mennesker og samfunn: sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene
ISBN 9788205388239 , 2009 , Marianne Rugkåsa, Elisabeth Brodtkorb
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag
ISBN 9788202522803 , 2018
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Metode- og oppgaveskriving
ISBN 9788205423985 , 2012 , 5. utgave , Olav Dalland
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag: løsningsforslag til 8. utgave
ISBN 9788276348682 , 2010 , 8. utgave , Frank Tolcsiner, Ulf Henning Olsson,m.fl.