Søk: 'Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant'
-
Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant
ISBN 9788241205712 , 2003 , Helge Jørgensen,m.fl.
-
Oppgavesamling til ansvarlig vertskap
ISBN 9788241205859 , 2004 , Helge Jørgensen
-
Ansvarlig og lønnsom: strategier for ansvarlige forretningsmodeller
ISBN 9788202394752 , 2013 , Sveinung Jørgensen, Lars Jacob Tynes Pedersen,m.fl.
-
Statistikk for universiteter og høgskoler
ISBN 9788215031040 , 2018 , 4. utgave , Gunnar G. Løvås
-
Menyer for restaurant og institusjon
ISBN 9788200415114 , 1995 , Tom Helge Sørensen
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191764 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191757 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Skikk og bruk: gode råd for vertskap og gjester
ISBN 9788203228421 , 2003 , Carin Stentorp
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag
ISBN 9788202522803 , 2018
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265592 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265608 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Styreboken: din guide for ansvarlig deltagelse
ISBN 9788299533102 , 1999 , Øyvind Thorsby, Hugo Abelseth
-
Lover og forskrifter for hotell- og næringsmiddelfagene
ISBN 9788200420842 , 1997 , Norway
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Hotell Montebello: roman
ISBN 9788210056628 , 2019
-
Mellom mennesker og samfunn: sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene
ISBN 9788205522176 , 2019 , 3. utgave , Marianne Rugkåsa, Elisabeth Brodtkorb
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Motivasjon for læring : teori og praksis
ISBN 9788215024899 , 2015 , 1. utgave , Einar M. Skaalvik, Sidsel Skaalvik
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258404542 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Kvalitative forskningsmetoder for medisin og helsefag
ISBN 9788215028286 , 2017 , Kirsti Malterud
-
Tanke og handling
ISBN 9788245026641 , 2019 , 1. utgave , Truls Wyller, Dagfinn Døhl Dybvig, Magne Dybvig
-
Råstofflære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258405075 , 2003 , Kjell Innli, Helge Helmersen
-
Smårollingen: montessorifilosofiens beste tips for å utvikle et nysgjerrig og ansvarlig menneske
ISBN 9788293493426 , 2019 , 1. utgave , Simone Davies
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag
ISBN 9788205463035 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258408755 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Kommunikasjon for ledere og organisasjoner
ISBN 9788245023046 , 2018 , 2. utgave , Peggy Simcic Brønn, Jan Ketil Arnulf
-
Inntektsbeskatning av ansvarlig selskap og kommandittselskap
ISBN 9788200018971 , 1979 , Magnus Aarbakke