Søk: 'Bacalao: om klippfisk som kultur og mat'
-
Bacalao: om klippfisk som kultur og mat
ISBN 9788203220852 , 1994 , John Hollen, Gino Valente
-
Klippfisk - bacalao: kulturhistorisk kokebok
ISBN 9788249607549 , 2003 , Jahn Otto Johansen
-
Mat og helse
ISBN 9788202658540 , 2020 , 3. utgave , Bjørg Korsnes, Camilla Sandvik
-
Innovasjonsarbeid : organisasjon, kultur og ledelse
ISBN 9788205472129 , 2015 , Oscar Amundsen, Tone Merethe Aasen
-
Bacalao
ISBN 9788291233987 , 2003 , Elisabeth Johansen, Ingebjørg Moe, Lise Mangseth
-
Den kultiverte maten: en bok om norsk mat, kultur og matkultur
ISBN 9788245005714 , 2007 , Virginie Amilien, Erling Krogh
-
Ernæring : mer enn mat og drikke
ISBN 9788245018417 , 2015 , Kjersti Sortland
-
Kunst, kultur og kreativitet
ISBN 9788245021479 , 2017
-
Barn, kunst og kultur
ISBN 9788215020020 , 2013 , Marit Bakken, Sidsel Bjerke Hommersand
-
Bacalao: roman
ISBN 9788250946491 , 2002 , Thorkild Thorkildsen
-
Sannheten om mat: mat mot sykdom, mat som gir overskudd, en slankekur som virker
ISBN 9788272015731 , 2014 , 1. utgave , Audun Myskja
-
Xiang - mat og kultur fra Hunan
ISBN 9788291948126 , 2003 , Feng Xian Lin, Jan Erik Willgohs
-
Tango Bacalao
ISBN 9788203182938 , 2000 , Alf Reidar Jacobsen
-
Om mat og ernæring: en introduksjon til hva man bør spise
ISBN 9788276348484 , 2011 , Nina C. Øverby, Elling Bere
-
Sannheten om mat: mat mot sykdom, mat som gir overskudd, en slankekur som virker
ISBN 9788272015403 , 2012 , 1. utgave , Audun Myskja
-
Skolen som læringsarena: selvoppfatning, motivasjon og læring
ISBN 9788215022031 , 2013 , 2. utgave , Einar M. Skaalvik, Sidsel Skaalvik
-
Kunst, kultur og kreativitet: kunstfaglig arbeid i barnehagen
ISBN 9788245010176 , 2011 , Kari Bakke, Cathrine Jenssen, Sæbø Aud Berggraf
-
Indisk mat: kultur, karri og kulfi
ISBN 9788205223875 , 1995 , 1. utgave , Irene Inman Tjørve, Kushu Singh
-
Ledelse, organisasjon og kultur
ISBN 9788245004243 , 2007 , Torodd Strand
-
Helsefremmende samhandling: natur og kultur som folkehelse
ISBN 9788245016963 , 2017 , Gunnar Tellnes
-
Mat og helse
ISBN 9788202426637 , 2014 , Bjørg Korsnes
-
Glemte sammenhenger: om kultur og oppdragelse
ISBN 9788213024723 , 2006 , Klaus Mollenhauer
-
En smak av forskning: bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt
ISBN 9788202709426 , 2021 , 1. utgave , Aksel Hagen Tjora, Gunhild Tøndel,m.fl.
-
Kultur som levemåte
ISBN 9788252147520 , 1996 , Per Selle, Gunnar Grendstad
-
Lofoten vibe: Historie, natur, adrenalin, opplevelser, folk, mat, kultur: Historie, natur, adrenalin, opplevelser, folk, mat, kultur
ISBN 9788269162301 , 2019 , 1. utgave , Cecilie Larvåg
-
Mellom makt og hjelp: om det flertydige forholdet mellom klient og hjelper
ISBN 9788215021980 , 2013 , Greta Marie Skau
-
Fagdidaktikk i mat og helse
ISBN 9788202658588 , 2020 , 1. utgave , Else Marie Øvrebø, Dagrun Engeset
-
Skolen som læringsarena
ISBN 9788215031026 , 2018
-
Kroppsspråk; fremstillinger av funksjonshemning i kultur og samfunn
ISBN 9788205462311 , 2014 , Jan Grue
-
Diskursanalyse: som teori og metode
ISBN 9788778670755 , 2001 , Marianne Winther Jørgensen, Louise Phillips