Søk: 'Håkan Larssons fredagskveld med mat og vin'
-
Håkan Larssons fredagskveld med mat og vin
ISBN 9788299861403 , 2010 , Håkan Larsson
-
Mat og vin: mat til vin og vin til mat
ISBN 9788205276277 , 2001 , 1. utgave , Trond Moi, Toralf Bølgen, Øivind Hånes
-
Mat & vin: mat til vin & vin til mat : 100 oppskrifter med vinforslag og alt du behøver å vite for å kombinere mat og vin
ISBN 9788205309746 , 2002 , Trond Moi, Toralf Bølgen, Øivind Hånes,m.fl.
-
Mat + vin = sant
ISBN 9788276834505 , 2007 , 1. utgave , Christer Berens
-
Mat, vin og landliv: Trugstad gård
ISBN 9788203229510 , 2004 , Morten Brun, Tove Haga
-
Mat og vin; enkelt å kombinere
ISBN 9788251619783 , 2003 , Mary Dowey, Rolf Aas
-
Mat og helse
ISBN 9788202658540 , 2020 , 3. utgave , Bjørg Korsnes, Camilla Sandvik
-
Venner, vin og mat; til festlige middager med gode viner
ISBN 9788251620659 , 2004 , Torill Haugen, Heidi Mittun,m.fl.
-
Mat og vin i utsøkt harmoni
ISBN 9788205217928 , 1994 , Eirik Myhr
-
Vin for alle: vin og mat, vinlandene, druetyper, prøvesmaking, lagring
ISBN 9788245806854 , 2004 , Lauri Pappinen, Jesper Ek
-
Himmelske kombinasjoner: hvordan kombinere vin og mat
ISBN 9788282540193 , 2010 , 1. utgave , Geir Salvesen, Nina Bøhn
-
Ernæring : mer enn mat og drikke
ISBN 9788245018417 , 2015 , Kjersti Sortland
-
Mat og helse
ISBN 9788202426637 , 2014 , Bjørg Korsnes
-
Vin til mat: en nøkkel til gode smaksopplevelser
ISBN 9788258406164 , 2010 , Magne Lystrup
-
Mat og vin i Frankrike: en kulinarisk reiseguide
ISBN 9788241903199 , 2004 , Niels Ehler, Arne Ronold, Jørgen Mønster
-
Det tenkende mennesket: filosofi- og vitenskapshistorie med vitenskapsteori
ISBN 9788251918640 , 2003 , 2. utgave , Stina Langlo Ørdal, Dagfinn Døhl Dybvig,m.fl.
-
Bære eller briste: kommunikasjon og relasjon i arbeid med mennesker
ISBN 9788245013030 , 2012 , 3. utgave , Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hanssen
-
Om mat og ernæring: en introduksjon til hva man bør spise
ISBN 9788276348484 , 2011 , Nina C. Øverby, Elling Bere
-
Øl, vin, mat: perfekte kombinasjoner til tradisjonsmat
ISBN 9788299942218 , 2015 , Geir Salvesen, Gustav Jørgensen
-
Bølgen & Mois store bok om mat og vin
ISBN 9788205391550 , 2010 , 3. utgave , Øivind Hånes
-
Smak av Italia: mat og vin fra ulike regioner
ISBN 9788281730915 , 2008 , 1. utgave , Birgit Alm
-
Fisk og vin
ISBN 9788248901907
-
Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene
ISBN 9788245032901 , 2019 , 1. utgave , Asle Holthe, Nina Grieg Viig, Eli Kristin Aadland
-
Mat & vin til folket: 52 magiske kombinasjoner
ISBN 9788205514362 , 2018 , 1. utgave , Klaus Døscher, Sara Døscher
-
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring
ISBN 9788276349672 , 2012 , Rune Blomhoff, Christian A. Drevon,m.fl.
-
Ernæring: mer enn mat og drikke
ISBN 9788245011203 , 2011 , Kjersti Sortland, Yngve Steensæth,m.fl.
-
Ost og vin
ISBN 9788248909644 , 2010 , 1. utgave , Toralf Bølgen
-
Nærhet og distanse: grunnlag, verdier og etiske teorier i arbeid med mennesker
ISBN 9788205355545 , 2006 , Arne Johan Vetlesen, Jan-Olav Henriksen
-
Tilbake til fremtiden: Håkan Sandell og den nordiske retrogardismen
ISBN 9788230402498 , 2020 , Giuliano d'Amico
-
Fagdidaktikk i mat og helse
ISBN 9788202658588 , 2020 , 1. utgave , Else Marie Øvrebø, Dagrun Engeset