Søk: 'Hummus og granateple: Mat fra Tyrkia og Midtøsten'
-
Hummus og granateple: Mat fra Tyrkia og Midtøsten
ISBN 9788202565022 , 2018 , 1. utgave , Vidar Bergum
-
Aubergine og tahini; hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor: hverdagsmat fra Tyrkia, Midtøsten og bortenfor
ISBN 9788202639112 , 2020 , Vidar Bergum
-
Mat og helse
ISBN 9788202658540 , 2020 , 3. utgave , Bjørg Korsnes, Camilla Sandvik
-
Konflikt og stormaktspolitikk i Midtøsten
ISBN 9788202408312 , 2013 , Hilde Henriksen Waage
-
Ernæring : mer enn mat og drikke
ISBN 9788245018417 , 2015 , Kjersti Sortland
-
Forebyggende og helsefremmende arbeid: fra individ- til systemorientert tenkning og praksis
ISBN 9788205512467 , 2018 , 1. utgave , Olav Garsjø
-
Fra bordvers til bildebøker: mat og måltider i barnelitteraturen
ISBN 9788245032024 , 2020 , 1. utgave , Eivind Karlsson, Hilde red. Dybvik
-
Mat og helse
ISBN 9788202426637 , 2014 , Bjørg Korsnes
-
Iran og det nye Midtøsten
ISBN 9788248918394 , 2018 , Mah-Rukh Ali
-
Metode- og oppgaveskriving
ISBN 9788205423985 , 2012 , 5. utgave , Olav Dalland
-
Mat og helse
ISBN 9788202304546 , 2009 , Bjørg Korsnes
-
Fanget i Tyrkia
ISBN 9788282161756 , 2018
-
Midtøsten--konflikt og sameksistens
ISBN 9788200214052 , 1991 , Nefissa N. A. Naguib
-
Gratis mat fra havet: ville og velsmakende delikatesser fra sjø og fjære
ISBN 9788272016523 , 2019 , 1. utgave , Ellen-Beate Wollen
-
Sykdom og behandling
ISBN 9788205482333 , 2016 , Stein Ørn, Edvin Bach-Gansmo
-
Fra råvare til mat og drikke: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405402 , 2006 , Kjell Innli
-
De Kristne i Midtøsten : kampen for tilhørighet
ISBN 9788202488970 , 2015 , Kari Vogt, Anne Hege Grung, Brynjar Lia,m.fl.
-
Tanke og handling
ISBN 9788245026641 , 2019 , 1. utgave , Truls Wyller, Dagfinn Døhl Dybvig, Magne Dybvig
-
Fagdidaktikk i mat og helse
ISBN 9788202658588 , 2020 , 1. utgave , Else Marie Øvrebø, Dagrun Engeset
-
Xiang - mat og kultur fra Hunan
ISBN 9788291948126 , 2003 , Feng Xian Lin, Jan Erik Willgohs
-
Midtøsten
ISBN 9788202153090
-
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring
ISBN 9788276349672 , 2012 , Rune Blomhoff, Christian A. Drevon,m.fl.
-
Metode og oppgaveskriving
ISBN 9788205543089 , 2020 , 7. utgave , Olav Dalland
-
Fermentert mat: ekte og godt, helt fra bunnen
ISBN 9788293311621 , 2019 , 1. utgave , Anne Elisabeth Scheen
-
Checkpoint : en beretning fra Midtøsten
ISBN 9788205361874 , 2006 , Sidsel Wold
-
Ernæring: mer enn mat og drikke
ISBN 9788245011203 , 2011 , Kjersti Sortland, Yngve Steensæth,m.fl.
-
Psykologi og psykiske lidelser
ISBN 9788205448544 , 2014 , Kjell Magne Håkonsen
-
Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene
ISBN 9788245032901 , 2019 , 1. utgave , Asle Holthe, Nina Grieg Viig, Eli Kristin Aadland
-
Enhet og mangfold: samfunnsvitenskapelig forskning og kvantitativ metode
ISBN 9788245013283 , 2013 , 3. utgave , Kristen Ringdal
-
Frankrike: mat og livsstil
ISBN 9788278222706 , 2006