Søk: 'Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag'
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Råstoff og produksjon: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005066 , 2007 , Britt Elisabeth Olsen
-
Kosthald og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005219 , 2008 , 1. utgave , Gunn Elin Hodne
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356634 , 2006
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788258405570 , 2006 , Helge Helmersen, Ingun Dager Moe, Ottar Isaksen,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005516 , 2007 , David Keeping, Britt Elisabeth Olsen
-
HYGIENE OG MIKROBIOLOGI
ISBN 9788291562322 , 2001
-
Hygiene og mikrobiologi
ISBN 9788258403835 , 2000 , Else Liv Hagesæther, Karin Ljostveit
-
Hygiene og mikrobiologi
ISBN 9788258408762 , 2000 , Else Liv Hagesæther, Karin Ljostveit
-
Mikrobiologi og hygiene
ISBN 9788200408178 , 1992 , Birgitta Fryklund
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag
ISBN 9788205463035 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Tracks 1: engelsk for restaurant- og matfag / naturbruk vg1
ISBN 9788202258665 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
At Work 1: restaurant- og matfag
ISBN 9788203333712 , 2006 , Josephine Stenersen, Jeanne Eirheim, Eva Ulven,m.fl.
-
Mønster: Matematikk 1P-Y,restaurant- og matfag
ISBN 9788205533028 , 2020 , 1. utgave , Christina Bauck Jensen, Inger Bækkevar,m.fl.
-
Tall i arbeid; restaurant- og matfag
ISBN 9788203333347 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Medisinsk mikrobiologi og infeksjonssykdommer
ISBN 9788245014976 , 2013 , Trygve Tjade
-
Tall i arbeid RM: restaurant- og matfag
ISBN 9788203338090 , 2009 , 1. utgave , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Råstoffer og produksjon: vg1 resturant- og matfag
ISBN 9788205356597 , 2006 , Odd Roger Rognhaugen, Hans-Einar Rustøy Hansen,m.fl.
-
Klar Restaurant- og matfag: Praksisordbok – fagspråk i yrkesfagene
ISBN 9788202671303 , 2021 , 1. utgave , Hilde Vikse, Rhonda Helen Nes Lothe
-
Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfaget
ISBN 9788241202117 , 1998 , Svein Faugstad, Mari Ramsten Vangdal,m.fl.
-
Hygiene og mikrobiologi: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200422051 , 1999 , Ranveig Elisabeth Prøven
-
Hygiene og mikrobiologi: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200422075 , 1999 , Ranveig Elisabeth Prøven