Søk: 'Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting'
-
Konservering av mat : tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
ISBN 9788251204217 , 1993 , Astri Riddervold
-
Tørking av trevirke
ISBN 9788280210142 , 2001 , Norges byggskole, Sverre Tronstad
-
Tørking av trevirke
ISBN 9788280210104 , 2001 , Norges byggskole, Sverre Tronstad
-
Røyking av kjøtt og fisk
ISBN 9788252924916 , 2000 , Alf Andersson
-
Konservering
ISBN 9788251205214 , 1997 , Oded Schwartz
-
Tørking av trelast og energiproduksjon
ISBN 9788291018331 , 1998 , Norges trelastskole stiftelse, Knut Sandvold
-
Legemidler og bruken av dem
ISBN 9788205508637 , 2018
-
Konservering: industriell næringsmiddelproduksjon : VK1
ISBN 9788258403958 , 2002 , Ellen Hemmer
-
Sammenføyning av tre: alt om tapping, sinking, gjæring og andre teknikker
ISBN 9788252927603 , 2004 , Øystein Vigestad, Terrie Noll, Ed Roberts,m.fl.
-
Mat og helse
ISBN 9788202658540 , 2020 , 3. utgave , Bjørg Korsnes, Camilla Sandvik
-
Håndtering av legemidler
ISBN 9788202567521 , 2018 , 1. utgave , Lars André Olsen, Eva Kofoed, Lisbeth Ø. Rygg
-
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring
ISBN 9788276349672 , 2012 , Rune Blomhoff, Christian A. Drevon,m.fl.
-
Mat av vilt
ISBN 9788270042852 , 1987 , 1. utgave , Kerstin Kællen, Elice Eriksson
-
Ernæring : mer enn mat og drikke
ISBN 9788245018417 , 2015 , Kjersti Sortland
-
Røyk og rak, tørk og grav: salting, speking, hermetisering
ISBN 9788241955600 , 2021 , Helge Hagen
-
Tørking og lagring av korn; teknisk fagskole, linje for naturbruk
ISBN 9788249203840 , 2002 , Gustav Tengesdal, Ole Fladstad
-
Mat og helse
ISBN 9788202426637 , 2014 , Bjørg Korsnes
-
Beredskapshagen; slik får du mat ut av plenen: slik får du mat ut av plenen
ISBN 9788293818069 , 2021 , 1. utgave , Maria Nordrum, Barbro Helga Nordrum,m.fl.
-
Vel bevart mat: slik konserverer du frukt, bær, urter og grønnsaker,sylting, safting, tørking, sursylting, hermetise
ISBN 9788272016264 , 2017 , 1. utgave , Ellen-Beate Wollen
-
Ernæring: mer enn mat og drikke
ISBN 9788245011203 , 2011 , Kjersti Sortland, Yngve Steensæth,m.fl.
-
En smak av forskning: bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt
ISBN 9788202709426 , 2021 , 1. utgave , Aksel Hagen Tjora, Gunhild Tøndel,m.fl.
-
Rekrutterings- og intervjuteknikk: om bruk av effektive rekrutteringsmetoder
ISBN 9788245033861 , 2020 , 2. utgave , Ole I. Iversen
-
Frisk av mat: din mat kan være din beste medisin
ISBN 9788270072682 , 2006 , George D. Pamplona-Roger
-
Smak av Spania: mat og vin fra ulike regioner
ISBN 9788281730908 , 2008
-
Konservering: uden brug af kemiske tilsætningsstoffer
ISBN 9788715078521 , 1986 , Karel Puhony
-
Konservering : uden brug af kemiske tilsætningsstoffer
ISBN 9788715051432 , 1986 , Karel Puhony
-
Glad av mat: advent, jul, nyttår,vinter
ISBN 9788282332224 , 2013 , 1. utgave , Gunhild Lovise Maudal
-
Min mat!
ISBN 9788299987608 , 2014 , Ørjan Johannessen
-
Rar mat
ISBN 9788230515501 , 2013
-
Norsk mat
ISBN 9788248905578 , 2007 , Lars Barmen