Søk: 'Mat og opplevelser: kokkefaglige artigheter'
-
Mat og opplevelser: kokkefaglige artigheter
ISBN 9788230009130 , 2012 , Hendrik Grendel
-
Mat og helse
ISBN 9788202658540 , 2020 , 3. utgave , Bjørg Korsnes, Camilla Sandvik
-
Lofoten vibe: Historie, natur, adrenalin, opplevelser, folk, mat, kultur: Historie, natur, adrenalin, opplevelser, folk, mat, kultur
ISBN 9788269162301 , 2019 , 1. utgave , Cecilie Larvåg
-
Ernæring : mer enn mat og drikke
ISBN 9788245018417 , 2015 , Kjersti Sortland
-
Mat og helse
ISBN 9788202426637 , 2014 , Bjørg Korsnes
-
Mat og medisin: nordisk lærebok i generell og klinisk ernæring
ISBN 9788276349672 , 2012 , Rune Blomhoff, Christian A. Drevon,m.fl.
-
Innovasjon, opplevelser og reiseliv
ISBN 9788245009255 , 2009 , Håvard Teigen, Mehmet Mehmetoglu, Tone Haraldsen
-
Mat og helse
ISBN 9788202304546 , 2009 , Bjørg Korsnes
-
Tanke og handling
ISBN 9788245026641 , 2019 , 1. utgave , Truls Wyller, Dagfinn Døhl Dybvig, Magne Dybvig
-
Metode- og oppgaveskriving
ISBN 9788205423985 , 2012 , 5. utgave , Olav Dalland
-
Fagdidaktikk i mat og helse
ISBN 9788202658588 , 2020 , 1. utgave , Else Marie Øvrebø, Dagrun Engeset
-
Bobil: opplevelser for livet: opplevelser for livet
ISBN 9788202738631 , 2022 , Stine Mari Velsvik
-
Ernæring: mer enn mat og drikke
ISBN 9788245011203 , 2011 , Kjersti Sortland, Yngve Steensæth,m.fl.
-
Enhet og mangfold
ISBN 9788245024814 , 2018 , 4. utgave , Kristen Ringdal
-
Delte opplevelser: roman
ISBN 9788249522729 , 2020 , Mari Ulset
-
Kule opplevelser (liksom)
ISBN 9788203264511 , 2019 , Liz Pichon
-
Huckleberry Finns opplevelser
ISBN 9788202240400 , 2013
-
Mat og helse i grunnskolelærerutdanningene
ISBN 9788245032901 , 2019 , 1. utgave , Asle Holthe, Nina Grieg Viig, Eli Kristin Aadland
-
Matforgiftning : smitte gjennom mat og vann
ISBN 9788202477882 , 2015 , Per Einar Granum
-
Mat og helse i skolen: en fagdidaktisk innføring
ISBN 9788245008241 , 2009 , Britt Unni Wilhelmsen, Asle Holthe
-
Systematikk og innlevelse
ISBN 9788245023985 , 2018
-
Helsepedagogikk: helsekompetanse og brukermedvirkning
ISBN 9788245034400 , 2020 , 1. utgave , Sidsel Tveiten
-
Om mat og ernæring: en introduksjon til hva man bør spise
ISBN 9788276348484 , 2011 , Nina C. Øverby, Elling Bere
-
Tilpasset opplæring i forskning og praksis
ISBN 9788202419011 , 2014 , Mette Bunting
-
Læring og ferdighetsutvikling
ISBN 9788251922180 , 2008 , Hermundur Sigmundsson
-
Enhet og mangfold: samfunnsvitenskapelig forskning og kvantitativ metode
ISBN 9788245013283 , 2013 , 3. utgave , Kristen Ringdal
-
Bære eller briste: kommunikasjon og relasjon i arbeid med mennesker
ISBN 9788245013030 , 2012 , 3. utgave , Odd Harald Røkenes, Per-Halvard Hanssen
-
Den gode oppgaven: håndbok i oppgaveskriving på universitet og høyskole
ISBN 9788245013290 , 2013 , Peter Stray Jørgensen, Lotte Rienecker,m.fl.
-
Sykdom og behandling
ISBN 9788205542587 , 2022 , 3. utgave , Edvin Bach-Gansmo, Stein red. Ørn
-
Ernæring: mer enn mat og drikke
ISBN 9788245036077 , 2022 , 6. utgave , Kjersti Sortland, Kari Almendingen