Søk: 'Menyer for restaurant og institusjon'
-
Menyer for restaurant og institusjon
ISBN 9788200415114 , 1995 , Tom Helge Sørensen
-
Statistikk for universiteter og høgskoler
ISBN 9788215031040 , 2018 , 4. utgave , Gunnar G. Løvås
-
Menyer, mat og måltider i harmoni
ISBN 9788258406294 , 2015 , Helge Jørgensen
-
Betaling for beboere i institusjon
ISBN 9788244622172 , 2014 , 1. utgave , Leif Kåre Helland, Åsmund Edvardsen
-
Enkle & perfekte menyer
ISBN 9788279003984 , 2009 , Eyvind Hellstrøm
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag
ISBN 9788202522803 , 2018
-
Institusjon som hjem og arbeidsplass: et arbeidstaker- og brukerperspektiv
ISBN 9788205386198 , 2008 , Olav Garsjø
-
Motivasjon for læring : teori og praksis
ISBN 9788215024899 , 2015 , 1. utgave , Einar M. Skaalvik, Sidsel Skaalvik
-
Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant
ISBN 9788241205712 , 2003 , Helge Jørgensen,m.fl.
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Miljøterapi: en modell for tenkning, holdning og handling i en psykiatrisk institusjon
ISBN 9788277862385 , 2011
-
Betaling for beboere i institusjon
ISBN 9788244607353 , 2000 , Leif Kåre Helland, Åsmund Edvardsen
-
Kvalitative forskningsmetoder for medisin og helsefag
ISBN 9788215028286 , 2017 , Kirsti Malterud
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Omsorg for Aldersdemente i Institusjon
ISBN 9788251827676 , 1990 , Kirsti Solheim
-
En million menyer
ISBN 9788273190567 , 1990 , 1. utgave , Kerstin Wachtmeister
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Tanke og handling
ISBN 9788245026641 , 2019 , 1. utgave , Truls Wyller, Dagfinn Døhl Dybvig, Magne Dybvig
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag
ISBN 9788205463035 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Kommunikasjon for ledere og organisasjoner
ISBN 9788245023046 , 2018 , 2. utgave , Peggy Simcic Brønn, Jan Ketil Arnulf
-
Lov og rett for næringslivet
ISBN 9788245042924 , 2022 , 29. utgave , Tore Bråthen, Sverre Faafeng Langfeldt,m.fl.
-
Mellom mennesker og samfunn: sosiologi og sosialantropologi for helse- og sosialprofesjonene
ISBN 9788205388239 , 2009 , Marianne Rugkåsa, Elisabeth Brodtkorb
-
Mønster: Matematikk 1P-Y,restaurant- og matfag
ISBN 9788205533028 , 2020 , 1. utgave , Christina Bauck Jensen, Inger Bækkevar,m.fl.
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Matematikk for økonomi og samfunnsfag
ISBN 9788276348675 , 2010 , 8. utgave , Frank Tolcsiner, Ulf Henning Olsson,m.fl.
-
Mellom hjem og institusjon: dagtilbud tilrettelagt for personer med demens
ISBN 9788280611567 , 2011 , Liv Bjerknes Taranrød
-
Tracks 1: engelsk for restaurant- og matfag / naturbruk vg1
ISBN 9788202258665 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.