Søk: 'Om smak og behag : en introduksjon av Pierre Bourdieus kultursosiologi'
-
Om smak og behag : en introduksjon av Pierre Bourdieus kultursosiologi
ISBN 9788291089034 , 1991 , Lennart Rosenlund
-
En smak av forskning: bacheloroppgaven som prosjekt, prosess og produkt
ISBN 9788202709426 , 2021 , 1. utgave , Aksel Hagen Tjora, Gunhild Tøndel,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap for ungdomstrinnet
ISBN 9788203301995 , 1997 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap for mellomsteget
ISBN 9788203303715 , 1999 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap for mellomtrinnet
ISBN 9788203303708 , 1999 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap : lærerveiledning : småskoletrinnet
ISBN 9788203303692 , 1999 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap for mellomtrinnet
ISBN 9788203303722 , 1998 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag; heimkunnskap for ungdomssteget
ISBN 9788203303739 , 1997 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
Smak og behag: heimkunnskap for ungdomstrinnet
ISBN 9788203303746 , 1997 , Inger Johanne Nossum, Gerd Tomter Løvaas,m.fl.
-
En smak av zommer
ISBN 9788242950925 , 2014
-
En smak av høst
ISBN 9788202336288 , 2010
-
Vin: hva har du i glasset?,smak og behag
ISBN 9788244201506 , 2015 , Marnie Old
-
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon: en introduksjon basert på SPSS
ISBN 9788202410803 , 2020 , 1. utgave , Marit Oppen, Eirik Haus, Bjørn Erik Mørk
-
Kultursosiologi
ISBN 9788252163575 , 2004 , Willy Martinussen
-
Grunnleggende juridisk metode: en introduksjon til rett og rettstenkning
ISBN 9788215020808 , 2012 , Erik Magnus Boe
-
Pierre Bourdieu: en introduktion
ISBN 9788741203690 , 2006 , Kim Esmark, Annick Prieur, Carsten Sestoft,m.fl.
-
Psykologi: en introduksjon
ISBN 9788205405295 , 2011 , Frode Svartdal
-
En smak av Oslo og Akershus
ISBN 9788292923061 , 2008 , 1. utgave , Tom V. Helgesen
-
En smak av Røisheim
ISBN 9788279590460 , 2004 , Hans Martin Underdal, Ingrid Hov Lunde,m.fl.
-
En smak av dram
ISBN 9788291495286 , 2003 , Henning Bødtker, Ømme Kristiansen
-
En smak av Italia
ISBN 9788259020307 , 1999 , 1. utgave , Clare Ferguson
-
En smak av greske øyer
ISBN 9788202140397
-
Grunnleggende juridisk metode: en introduksjon til rett og rettstenkning
ISBN 9788215036540 , 2020 , 4. utgave , Erik Magnus Boe
-
Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode
ISBN 9788279353843 , 2016 , 5. utgave , Asbjørn Johannessen, Per Arne Tufte,m.fl.
-
Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode
ISBN 9788279354048 , 2021 , 6. utgave , Asbjørn Johannessen, Per Arne Tufte,m.fl.
-
Polarsirkelmat: en smak av polarsirkellandet
ISBN 9788299550154 , 2007 , Svein Jæger Hansen, Rolf-Ørjan Høgset
-
Om mat og ernæring: en introduksjon til hva man bør spise
ISBN 9788276348484 , 2011 , Nina C. Øverby, Elling Bere
-
Psykologiens forskningsmetoder : en introduksjon
ISBN 9788245018875 , 2015 , Frode Svartdal
-
En liten smak av Italia
ISBN 9788275222266 , 2003 , Sophie Braimbridge, Jo Glynn, Kay Halsey,m.fl.
-
En liten smak av Frankrike
ISBN 9788275222273 , 2003 , Kay Halsey, Chris L. Jones, Maria Villegas,m.fl.