Søk: 'Råstoffer og produksjon: vg1 resturant- og matfag'
-
Råstoffer og produksjon: vg1 resturant- og matfag
ISBN 9788205356597 , 2006 , Odd Roger Rognhaugen, Hans-Einar Rustøy Hansen,m.fl.
-
Råstoff og produksjon: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005066 , 2007 , Britt Elisabeth Olsen
-
Produksjon: Oppgavebok : vg1 teknikk og industriell produksjon
ISBN 9788205418912 , 2012
-
Råstoffer, produksjon og konservering: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200419921 , 2004 , Stein Nilsen, Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum
-
Produksjon: Vg1 teknikk og industriell produksjon : faktabok
ISBN 9788205357129 , 2006 , Bjørn Norheim, Håvard Bergland, Eyolf Herø,m.fl.
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Produksjon: vg1 bygg- og anleggsteknikk
ISBN 9788205416925 , 2012 , Rune Sekkingstad, Lasse Svellingen
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Produksjon: Vg1 teknikk og industriell produksjon : faktabok
ISBN 9788205357136 , 2006 , Bjørn Norheim, Håvard Bergland, Eyolf Herø,m.fl.
-
Kosthald og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005219 , 2008 , 1. utgave , Gunn Elin Hodne
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356634 , 2006
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788258405570 , 2006 , Helge Helmersen, Ingun Dager Moe, Ottar Isaksen,m.fl.
-
Tegning og dokumentasjon: Vg1 teknikk og industriell produksjon : ...
ISBN 9788205357051 , 2006 , Håvard Bergland, Eyolf Herø, Johnny Hansen,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005516 , 2007 , David Keeping, Britt Elisabeth Olsen
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Teikning og dokumentasjon: vg1 teknikk og industriell produksjon : ...
ISBN 9788205357068 , 2009 , Håvard Bergland, Eyolf Herø, Johnny Hansen,m.fl.
-
Produksjon og tjenester, 3. utgave: vg1 teknologi- og industrifag
ISBN 9788205523593 , 2020 , 3. utgave , Eyolf Herø, Rolf Rønning,m.fl.
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag
ISBN 9788205463035 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Tracks 1: engelsk for restaurant- og matfag / naturbruk vg1
ISBN 9788202258665 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.
-
Tekniske tenester: Vg1 teknikk og industriell produksjon : faktabok
ISBN 9788205357259 , 2006 , Bjørn Picard, Svein Olaf Michelsen,m.fl.
-
Tekniske tjenester: Vg1 teknikk og industriell produksjon : faktabok
ISBN 9788205357242 , 2006 , Bjørn Picard, Svein Olaf Michelsen,m.fl.
-
Tegning og dokumentasjon med AutoCAD Inventor: teknikk og industriell produksjon, vg1
ISBN 9788205396425 , 2010 , Håvard Bergland, Eyolf Herø, Johnny Hansen
-
Tracks 1: engelsk for teknikk og industriell produksjon vg1
ISBN 9788202238933 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.
-
Oppredning: av primære og sekundære råstoffer
ISBN 9788251913331 , 1999 , Knut L. Sandvik, Marcus Digre, Terje Malvik
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,teknikk og industriell produksjon
ISBN 9788205403147 , 2013 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide