Søk: 'Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag'
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,restaurant- og matfag
ISBN 9788205463035 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Skills : service og samferdsel : engelsk for yrkesfag vg1/vg2
ISBN 9788205463028 , 2014 , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Skills: design og håndverk, engelsk for yrkesfag, vg1/vg2
ISBN 9788205463004 , 2014 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Skills: engelsk for yrkesfag vg1/vg2,teknikk og industriell produksjon
ISBN 9788205403147 , 2013 , 1. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Tracks 1: engelsk for restaurant- og matfag / naturbruk vg1
ISBN 9788202258665 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Skills, 2. utg.: engelsk for yrkesfag vg1,teknologi- og industrifag
ISBN 9788205523395 , 2020 , 2. utgave , Gro Lokøy, Janniche Langseth, Hege Lundgren,m.fl.
-
Råstoff og produksjon: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005066 , 2007 , Britt Elisabeth Olsen
-
Kosthald og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005219 , 2008 , 1. utgave , Gunn Elin Hodne
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Kontakt: norsk for yrkesfag vg1-vg2
ISBN 9788202400873 , 2017
-
Kontakt : norsk for yrkesfag vg1-vg2
ISBN 9788202432782 , 2014 , Eva Frisk, Tone Elisabeth Grundvig,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356634 , 2006
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788258405570 , 2006 , Helge Helmersen, Ingun Dager Moe, Ottar Isaksen,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005516 , 2007 , David Keeping, Britt Elisabeth Olsen
-
Tracks 2: engelsk for yrkesfag vg2
ISBN 9788202267230 , 2007 , Petter Fuhre, Siri Hunstadbråten, Helen Murray
-
Tracks 2: engelsk for yrkesfag vg2
ISBN 9788202267476 , 2007 , Petter Fuhre, Siri Hunstadbråten, Helen Murray
-
Trygg mat, bransje og arbeidsliv: programområder på vg2 restaurant og matfag
ISBN 9788211046024 , 2022 , Trond Andresen, Tonje Fossum Svendsen,m.fl.
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
Kontakt Basis (bm): Norsk yrkesfag Vg1-Vg2
ISBN 9788202541781 , 2017 , 1. utgave , Tone Elisabeth Grundvig, Siv Sørås Valand
-
At Work 1: restaurant- og matfag
ISBN 9788203333712 , 2006 , Josephine Stenersen, Jeanne Eirheim, Eva Ulven,m.fl.
-
Targets : lærebok vg1 : engelsk for SF
ISBN 9788203401039 , 2015 , Julia Kagge, Rikke Pihlstrøm, Øivind Bratberg,m.fl.
-
Mønster: Matematikk 1P-Y,restaurant- og matfag
ISBN 9788205533028 , 2020 , 1. utgave , Christina Bauck Jensen, Inger Bækkevar,m.fl.
-
Tall i arbeid; restaurant- og matfag
ISBN 9788203333347 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.