Søk: 'Tall i arbeid; restaurant- og matfag'
-
Tall i arbeid; restaurant- og matfag
ISBN 9788203333347 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid RM: restaurant- og matfag
ISBN 9788203338090 , 2009 , 1. utgave , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Konditorfaget: restaurant- og matfag vg3
ISBN 9788245010312 , 2011 , 1. utgave , Hans Heintzberger
-
Klar Restaurant- og matfag: Praksisordbok – fagspråk i yrkesfagene
ISBN 9788202671303 , 2021 , 1. utgave , Hilde Vikse, Rhonda Helen Nes Lothe
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
At Work 1: restaurant- og matfag
ISBN 9788203333712 , 2006 , Josephine Stenersen, Jeanne Eirheim, Eva Ulven,m.fl.
-
Mønster: Matematikk 1P-Y,restaurant- og matfag
ISBN 9788205533028 , 2020 , 1. utgave , Christina Bauck Jensen, Inger Bækkevar,m.fl.
-
Råstoff og produksjon: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005066 , 2007 , Britt Elisabeth Olsen
-
Kosthald og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005219 , 2008 , 1. utgave , Gunn Elin Hodne
-
Tall i arbeid
ISBN 9788203325410 , 2000 , Odd Bue, John Ivar Solvik, John Engeseth
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Tall i arbeid: påbygging
ISBN 9788203339103 , 2010 , Odd Heir, Ørnulf Borgan, Per Arne Skrede,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356634 , 2006
-
Tall i arbeid P
ISBN 9788203338229 , 2009 , Odd Heir, John Engeseth, Håvard Moe
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788258405570 , 2006 , Helge Helmersen, Ingun Dager Moe, Ottar Isaksen,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005516 , 2007 , David Keeping, Britt Elisabeth Olsen
-
Tall i arbeid; helse- og sosialfag
ISBN 9788203333408 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; elektrofag
ISBN 9788203333422 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Tall i arbeid: naturbruk
ISBN 9788203333361 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; medier og kommunikasjon
ISBN 9788203333385 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Tall i arbeid; bygg- og anleggsteknikk
ISBN 9788203333248 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Fra råvare til mat og drikke: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405402 , 2006 , Kjell Innli
-
Tall i arbeid; design- og håndverk
ISBN 9788203333446 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; service og samferdsel
ISBN 9788203333316 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.